Since 2010

Since 2010

Monday, February 9, 2015

2015 & MENTOR LEGEND

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hello 2015
Amboi bersarang nye blog ku ini.
Maklumlah.. duk up status kat social network je kebelakangan ini.
Sakura dah lama tak layan blog.
So kalau tgok post tak menarik ke haper ke biarkan je la.
Malam ni best plak tgok MENTOR LEGEND
Nak2 bila diorang cover lagu Apa Khabar yang banyak kontroversi tu.
Memang best cover diorang. Tahniah diucapkan.

Banyak bende nak cerita sebenarnya, tapi kehilangan Sakura selama beberapa tahun adalah disebabkan Sakura tak sempat nak hupdate aktiviti harian Sakura.
Btw. Sakura ni aktif dalam gaming. mungkin akan letak hasgtag #GamerOnly nntie.
Soo sape yang minat main game bleh lah baca blog ni tanpa pening.

Thats All 4 now!


anyway, kalau masih ade warga usmkk,  repeat usmKK 
tak kira student ke staff ke.. yang penting asal bdak usmkk
silalah join group ni di fb yer. tak susah pon.
search : Kelab Blogger Usmkk