Since 2010

Since 2010

Monday, December 20, 2010

Batuk2 ...yeaah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Layan aje....hehe





p/s:Dah name blog pemalas...ahaha (terlebih sudah) ^_^

Saturday, December 18, 2010

Bila Cik Shida BerMiminG!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Yeah! Topik hangat nak akhir tahun, makin nak masuk tahun baru makin hangat topik ni...

Maafla cikgu shida , Sakura baru sempat nak post pasal Cikgu Shida... mantAp!

Sedar tak sedar, Sakura dah jadi peminat cikgu shida dari parit nie...

teman suke dengor n tengok cikgu shida pakai cosplay sambil bermiming...Cayalah

tak ingatlah macam mana boleh ter'tarik'....yang penting sapa yang boleh lawan ratu bermiming malaysia kite nie..haha

Tengoklah video di bawah yer...ehehe



aper ek? oh...sambung cerita (tengok, da lupa nak cakap aper kalau da tengok cik shida buat show!) haha

eh, korang kalau tengok video die, jgn lama2 sangat, ntie putus urat perut..haha

--->ehsan dari facebook cikshida sendirik untuk latest video miming beliaw<---

p/s: i will support u cikgu shida!

[BW] Cukup untuk ptg ni, sambung mlm nie plak..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


http://ones-oven.blogspot.com
http://suhaisweet.blogspot.com
http://owh-dunia.blogspot.com

http://nabil-potter.blogspot.com
http://myzimiekoreanblog.blogspot.com
http://mazeermohamad.blogspot.com
http://mrnamie.com
http://mobile2go.blogspot.com
http://mistazam.blogspot.com
http://ratukeliptaip.blogspot.com
http://apy-10.blogspot.com

http://mellymikio.blogspot.com
http://manteramovie.blogspot.com
http://babycutekami.blogspot.com
http://sweet-ladybird.blogspot.com
http://blogsensasi86.blogspot.com
http://kelantanbloggers.blogspot.com
http://zlest.blogspot.com
http://joegrimjow.blogspot.com
http://ayymanrahim.blogspot.com
http://ida-idris.blogspot.com
http://mylove-anazira.blogspot.com
http://hafez94.blogspot.com
http://www.capitalh6280.blogspot.com
http://sisepetyangrabun.blogspot.com
http://nurrcahaya.blogspot.com
http://farahchantek.blogspot.com
http://myravea.blogspot.com
http://www.didozel.com
http://diarisenja.blogspot.com
http://chikedees.blogspot.com
http://luvelysyue.blogspot.com
http://shafaaliaa.blogspot.com
http://www.hatisamronkin.com
http://www.benashaari.com
http://halela.blogspot.com
http://alia-azmi.blogspot.com

http://alfadhilah.blogspot.com
http://icecreamhaniscair.blogspot.com
http://duniaimpiansaya.blogspot.com
http://lilyvsdaisy.blogspot.com
http://www.afiqsays.com
http://www.afiqbukhari.com
http://adiwidget.blogspot.com
http://another-chapter-of-my-life.blogspot.com
http://yoishme.blogspot.com
http://shafaza-zara.blogspot.com
http://murnimahyum.blogspot.com
http://akuejoe.blogspot.com

ttp://lunarwolf11.blogspot.com
http://musmarauders.blogspot.com

p/s:kjap lagi nak g usm n g derat ngan geng ex5pa

[BW] Pgi ke tgh hari

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


http://wavewsa.blogspot.com
http://ik.my/zone-masyuk
http://munsyidesign.blogspot.com
http://momoekitty.blogspot.com
http://colourfulblossom.blogspot.com
http://najihahsyafinaz.blogspot.com
http://lisaafha.blogspot.com
http://duniakuemieysandra.blogspot.com
http://munchiko-munchike.blogspot.com

http://gayahspears.com
http://princessqish.blogspot.com
http://pinkexia.blogspot.com
http://lurvepurple90.blogspot.com
http://nikzakiah.blogspot.com
http://fozz25.blogspot.com
http://eiydaasaari.blogspot.com
http://dearziey.blogspot.com
http://tolongmenyebokhalaku.blogspot.com
http://auniamirah.blogspot.com

http://saint-guerre.blogspot.com
http://lissonly.blogspot.com
http://aiaijpop.blogspot.com
http://sepitbirutrading.blogspot.com
http://watthechuck.blogspot.com
http://suzierahman.blogspot.com
http://idamanja79.blogspot.com
http://wantong26.blogspot.com
http://shakiddo.blogspot.com
http://diana-senyumsenyum.blogspot.com
http://norgadis.blogspot.com
http://sapphirepearlsmalaysia.blogspot.com
http://sahabatnorgadis.blogspot.com
http://aimauyun.blogspot.com
http://zackzukhairi.blogspot.com
http://rapunzeldada.blogspot.com
http://pesona-akasia.blogspot.com
http://leabutterflypink.blogspot.com
http://pendekarberkuda.blogspot.com
http://ustaz.blogspot.com
http://cikgumanstation.blogspot.com


p/s:dah siap blogwalking tanpa shout mana2 blog...ptg karang lak

[BW] List BlogWalking Malam niew..hehe 18122010

Friday, December 17, 2010

Konsert Cakna Palestine Bersama WaliBand

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sakura x smpat nak update blog sbb busy sket dgn hal nie...hehehe sori...
Mende nie anjuran cakna palestine dan jugak suruhanjaya negeri kelantan
sila la menghadirkan diri...  daripada menyambut tahun baru dengan apa2 entah
baiklah kita menimbulkan rasa sedar diri yang masih ade orang lain yang memerlukan pertolongan dan juga perhatian daripada kita

semolek - moleknyer beli seminggu sebelum tarikh konsert ok......sebabnye... nntie busy plak nak urus(ramai gler yang nak last minit, mane cukup tangan)
oh..sapa nak tiket boleh mintak ngan Sakura.. ehehe
Sakura berani jamin mende ni betoll walaupun xde hebahan kat tv ke ape kew...
keutamaan diberikan kepada bebudak usm(kalau nak la),...oh..tiket ni dah nak abih...
so cepat2 la mintak yer.. hehehe... bayar dulu baru dapat tiket.. kalau ade masalah ataw pertanyaan sila tanya Sakura ek... oklah...got to go now...chow...(oh busy nyew dgn hal niee)

Saturday, December 4, 2010

Ohoho...Mau buat ConTest!...rindu2 nyew!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sakura muncul idea untuk buat Contest yang bertajuk Saya Sayang Blog Saya..ahaha

Nantie Sakura sambung di entry post yang lain... sedang merangka syarat dan hadiah..lalala

oh rindu nya saat ini...uhuuhu miss you all!


geng 5pa, bile bole ketemu yer...


sekian..

p/s: ujan ujan nie sangat best untok tdo...hihi