Since 2010

Since 2010

Saturday, December 18, 2010

Bila Cik Shida BerMiminG!!!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Yeah! Topik hangat nak akhir tahun, makin nak masuk tahun baru makin hangat topik ni...

Maafla cikgu shida , Sakura baru sempat nak post pasal Cikgu Shida... mantAp!

Sedar tak sedar, Sakura dah jadi peminat cikgu shida dari parit nie...

teman suke dengor n tengok cikgu shida pakai cosplay sambil bermiming...Cayalah

tak ingatlah macam mana boleh ter'tarik'....yang penting sapa yang boleh lawan ratu bermiming malaysia kite nie..haha

Tengoklah video di bawah yer...ehehe



aper ek? oh...sambung cerita (tengok, da lupa nak cakap aper kalau da tengok cik shida buat show!) haha

eh, korang kalau tengok video die, jgn lama2 sangat, ntie putus urat perut..haha

--->ehsan dari facebook cikshida sendirik untuk latest video miming beliaw<---

p/s: i will support u cikgu shida!

No comments: