Since 2010

Since 2010

Friday, July 22, 2011

POP dan lagu Main Jauh - Jauh

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Lagu Main Jauh - jauh merupakan single ke-2 slepas lagu Buku Baru. Bagi Sakura lagu Main Jauh2 ni lebih hitz dari lagu Bukur Baru. Ade orng dia tak suke autotune. Of course me too. Tapi kalau pnadai balance kan its no problems.. hehe..
Lagu Main Jauh2 lebih mantap. Dan lagu nie lebih menunjukkan sklii P.O.P.
Sorry this is my opinion:
Vin memang tunggak vokal dalam group ni.
Aye & Aegy pon Vokal yang sama. They both have difference voice and style of vokal.
About Benny is all about rap. Benny also can sing, but rap is more powerful to him.

credits to Bella Hyun-Ae via Facebook


Baru2 nie ade orang jadikan isu persembahan Prince Of Pop di WHI tak menjadi. I know la.. its because the miming x kene.  Dan Sakura salahkan stage production kalau bab2 nie.. obvious P.O.P. dah try their best.
kalau u all nak taw.. ini LIVE dtage debut kat KK. Mereka semua best! lagu glew rancak! jauh beza kat WHI. so judge them again my dear.


p/s: sbrng komen yang tak berlapik akan didelete..hehehe

2 comments:

Lea IsNaw! said...

kumpulan apa neh?
xpernah dgr pun

=.='

Fatin Sakura said...

belum kuar single kat semenanjung.. tengah naik kat Kota Kinabalu