Since 2010

Since 2010

Friday, October 29, 2010

Hoot da day Cool da night

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

 Apa khabar semua, hehe..

sedikit update----hari isnin da dapat gaji, mlm itu pergi kbmall beli broadband..rm100,  semalam balik pkol 6 kat umah sbb OH... fast food yang da disentuh :- McD, KFC, CRS, tdo umah Fathiah

kuar makan ke restoran cek siti, kena 'scold' ngan Fathiah sbb tak berani ambik risiko u turn kat trrafic light..
then, sampai jer kat restoran, nampak kedai umbro kat sbelah bangunan..umbro tu jual baju red warrior..nampak cam menarik je, lepas je order makanan terus pergi ke kedai baju itu...

apa yang menarik hati sbb gaji masuk duet masuk confim baju red warrior pon masyukk!
tapi apa yang lgi syok ialah dapat jumpa coach n player red warrior...yeahhh! aper lagi ambik gambar la..

tapi apa yang nak cerita ialah banyak nyer accessories red warrior...canteeeek siot..
salah satu benda yang buat Sakura terus meminati red warrior ialah rekaan baju yang canteekkk... hehe
of course, bila kita suka kat baju, mesti pemakai baju dier pon kite suke..hehehehehe

player n coach Red Warrior sangat baik....maybe masa kerja die serius la..  thank u sbb sudi ambik gambar ngan Sakura.. ohh,, Fathiah x nak ambik gambar sbb segan then die mula la terliur nak bergambar mase semua orang nak balik...then segan  sampai x ambik gambo..haha

excited sampai tdur lambat n mengigau hahaha, mana taknye sebb berpeluang ucap good luck kat team Kelantan FC ^_^...

 ---->Coach yang serius nie pon boleh senyum, tapi nampak muke serius lg, sori ganggu ye , hehehe<---

---->3 pahlawan merah dengan peminat nye yang kiut miut ini...tq yer.. hehehe<---

yes GOMO KELATE GOMO!

p/s: huhu..x dpt pergi bukit jalil, sokong kat umah jerla sbb kerja ^_^

3 comments:

Pjaz a.k.a kud0o said...

jelez nyer akak dapat bergambar ngan coach tu...hehhe :)

diana said...

dengan indra putra tak de ke??

Fatin Sakura said...

ramai jer lg player yang x smpat bergambar sbb diorang tgh try baju so, sempat beramah mesra sahaja, lain2 gambar adalah rahsia berikutan kawan Sakura x nak gambar die didedahkan..ehehe