Since 2010

Since 2010

Sunday, March 27, 2011

Earth Hour in Kelantan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Okay, Sakura nak cerita pasal semalam punye story.
Kelantan diselubungi kegelapan termasuk USM. HUSM x dikira okay (kalau ko tutup gak lampu alamatnya habisla pesakit - pesakit Sakura yang menderita dirawat dalam kegelapan.  X gtu..
Dont worry, kawasan sekitar HUSM selain dari bangunan 8 tingkat itu ...turut bergelap.
Nak dijadikan cerita ...gulap gelita sampai Sakura x nampak parking entrance nak masuk belah mana...(almaklumla Sakura ni Rabun Malam...)


credits to http://hurting.wordpress.com/2009/03/20/60-minute-lights-out-for-mother-earth/


Very nice view (if im not Rabun Malam) but still a nice view... sepanjang perjalanan...Sakura nampak banyak rumah2 dan kedai2 tepi jalan pon join sama.. Padanla gelap semacam saja...

Opps...Sakura lupa nak snap picture...
hehe...xpe...rasailah pengalaman sendiri dengan menutup lampu di kawasan anda malam nie , lusa,..dan hari - hari seterusnya.
Oh..Youtube pon join ma... siap ade suiz tutup buka lampu background lagi...I like..^_^

Okay..have fun...now lets continue to everyday routine...

3 comments:

lea said...

owh! tak kuar pun semalam
so, tatau keadaan luar...

aLieF si Muncung ManiS said...

kat hostel alief tak tutup lampu..heheh..

Fatin Sakura said...

haha...tunggu jer time blackout...senang citew,,