Since 2010

Since 2010

Sunday, March 13, 2011

Jawapan kepada Event USMKK blogger.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera



Sorry kepada ahli2 usmkk blogger. Sakura tak dapat nak online selalu gara - gara assignment bertimbun melitupi awan yang Sakura gapai (ayat koyaa)..uhuuuu

Jadi ini merupakan jawapan teringkas yang Sakura boleh berikan mengenai cadangan Event yang telah dikemukakan oleh miss Quzie di ruangan blog beliau beralamat http://quziegambate.blogspot.com/2011/03/ini-idea-ada-bagus-ke.html

Sakura sangat2 la setuju dengan idea ringkas yang telah diberikan. Why not??
Tapi sorry.. Sakura x pasti dapat hadir.. Cuti Sakura tak sama macam anda2 semua di sana.
Saya mencadangkan saudari Quzie& Mus & Haida...sebagai ketua projek,penolong..setiausaha. So sila ahli2 lain melantik diri atau ketua projek & saya tolong lantikkan. Tapi orang yang wajib hadir mestilah 50 ahli terawal..ehehe (wajibkan diri anda k!) Lagi awal tetapkan masa lagi bagus.. Senang nak bagi cenderahati. hehehehe...

Insyallah kalau anda semua dah tetapkan masa tempat dan harinya. Saya akan datang rasmikan.. Chewaah! bulan 4 okay bagi saya...tapi akhir bulan 4 jangan ok..sya g pulau...
Tapi jangan lah berharap saya akan act macam dalam blog.. Kerana dunia blog jauh berbeza dari dunia sebenar...Class gtue..hehe

Okay ...sekian sahaja dari Sakura... Salam Rindu...

p/s: busy menghantui diri...lepas nie insyallah x busy kot...

4 comments:

Quzie Fathihah said...

yes, jawapan dah ada....xpe la, sy paham fatin busy...
apa kata bagi haida or mus je jd ketua n penolong projek...hehehe

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

saya siti soleha menyokong perncalonan tersebut dan percalonan ditutup..haha..

rindunye nak AGM..suka cakap part ni ngan bangganye..haha

lunarwolf said...

..cadangan ditolak!!!..eyh, bkn cadangan gathering~..cdgn nama haida tue..aku xsuka budak tue..jgn suh dia buat..harus chaotic r nnt~..ahahaha

FurBall said...

tape lah..kalu sume pon tak mo..apa2 saje.bukan nye ada jemput vip pon..ap lew korang nih..