Since 2010

Since 2010

Wednesday, March 16, 2011

eh, kamu ni spesis ape? ko plak?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


oh Beru*Band... ko nie spesis ape? nak download gambo, nak loading pon cam lembat sesangat..






Dalam banyak spesis internet streaming service nie..yang mana satu yang korang akan undi..(eh, ini bukan pilihanraya k..)


1. Celcom Broadband 
Sakura merupakan pengguna celcom..kalau kene pada tempat, masa, dan situasi..mmg GILER LAJU
tapi sebab fenomena alam ...ya ampun...modem dier Sakura taruk dalam laci..amacam..?? huhu

2. Maxis Broadband 
Ramai kawan Sakura guna maxis broadband....confim diorang nie pun maxis user.. kan kan..ok jah kot..sbb tengok xde lagi yang complain teruk2 pasal maxis..

3. P1
hah..nie satu lagi yang terbaru dan top.. mengikut pengguna nye...ok sesangat tapi problem sbb modem die besow...

4. Streamyx
Sakura pon pengguna streamyx bila duk kat umah...hoho...buat setakat nie..ia lagi mantap dari celcom broadband..

5. Digi
Setakat nie Sakura blum jumpa mana - mana kawan Sakura yang guna Digi...so Sakura xleh nak komen banyak2...

6. Jaring
Dulu makcik Sakura pernah guna bende nie..dulu nak dikatakan laju tu mmg la laju...bayangkan guna video chat tak sekat2 pon

Itu jer yang Sakura taw kalau bab internet nie.. So nie jer la spesis internet yang Sakura kenal ok..
Kalau ade penambahan bagitaw la ye.. ^_^

2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

alief pilih usmkk!!! haha..

Fatin Sakura said...

haha..memang jalur lebar yang mantap.....