Since 2010

Since 2010

Monday, April 25, 2011

Mantap woh 49 days!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Okay, ini pasal kisah 49 days yang tengah hot kat KOrea!... credits to K.sol a.k.a Bling ropol-ropol..

Tak cukup dengan demam Secret Garden & My girlfriend is ninetailed fox... sakura akhirnya addicted dengan 49 days plak.

apa yang menarik perhatian sakura adalah kerana cerita nie mempunyai ramai hero dan heroin nya.
kalau tengok gambar macam ade 3 orang hero heroin tapi sebenarnya ade 1 lagi hero dan 1 heroin..huhuhuhu
comey dan hensem2 la... Sakura dah cop awal2 lelaki yang paling sweet itu (Mr. scheduler) muahaha

anyway Soundtrack dier mmg mantap.....Sakura drive layan lagu dier ajer dis week...hahaha
DEMAM la kot


lalallalaa.... sedang menunggu episode 13 hahahaha
okay..sekian..

5 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

eh..mane leh ksol dah cop awal2 mr scheduler tue..hehe
sakura ambik laen..yang kawan dia zaman sekolah tue pun hensem gak..ambik la dia..hehe

mr scheduler..please la jadi manusia~~

Fatin Sakura said...

alahai... kalau saya x ambil Mr scheduler ... sapa lagi.. x mau x mau.... huhu... :P

miss keroppi said...

nak cite ni? heheh nak melayan jugak~ boring je skrg~ haha

Fatin Sakura said...

haha, ape lagi jom layan... tgh boring2 nie mmg patut le nengok citer nie
skrg duk dnwload...subtitle..

Blogberry Emry said...

Salam ziarah Blogberry Emry™ dari Indonesia