Since 2010

Since 2010

Sunday, September 5, 2010

Agak Lucu Ohoho

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.
Pe khabar orang kampong? hehe x menjawab plak ek..

Apa yang lucunye? Korang tengok gambar nie...ehehe


kalau kamu tengok btol2, kamu akan faham kenapa.. td , saje2 mensearchkan blog ni.. dan saje2 guna search tools kat sebelah kiri bahagian bawah nie , jadi Sakura klik Translate Search.. then ape yang keluar adalah seperti yang anda nampak dalam kawasan line merah itu...haha..Sakura tergelak, ohh rupenye...kalau di tukarkan bahasa Melayu ala2 zaman kesultanan Melaka, dia akan jadi camtu ek dlm english? hahahaha...lucu... sebab tu Sakura tak berapa nak harapkan sangat Google Translate nie...ish2... melonggak pon tak boleh nak translate, nampak sangat tak cerdik...(itulah pepatah makcik Sakura kalau dia marah ngan hal2 ict nie)..ehehe... Description yang dekat header blog Sakura tu sangat lucu sekarang ..ahaha....

Sekian..

P/s: baru habis menonton kdrama mygirlfriend is ninetailed fox episode 8..huhu minggu dpn plak..ehehe

No comments: