Since 2010

Since 2010

Tuesday, June 7, 2011

Gila Gadjet? Sakura ke?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Kalau nak taw Sakura ni gila gadjet. Segala jenis gadjet yang kat atas dunia nie sume Sakura nak. Contoh??
hurmm...


Kalaulah doraemon tu btul, nescaya Sakura akan pergi beli...
 hahahaha

okay2... yang penting LAPTOP impian Sakura buat masa ni ialah ...

Battalion 101 X8100-U3
ni kalau dapat ni tak hengat dunia la..hahaha.. ape2 pon nak tunggu harga turun macam tinggal impian sahaja
kalau x dpat yang ni yang dell@mac tu pon dah cukop =P

  IPHONE dan IPAD  , memang minat glew .. cume tak taw bila nak beli jerr..hehehe (save budget la konon)


projector ni nak ganti monitor je... sambil boleh tengok cerita macam kat pawagam...hehehehe
mana satu la nak beli nie... adoii




yang ni wajib beli My DSLR Camera Canon EOS 7D....huarggghh.nyesal x simpan duit awal2...huhuhu..
segala jenis stand, light, accessories sume Sakura nak kebas sama.."aku tak kira, aku tak kira!" hahaha

 Kalau nak tau banyak jer lagi Sakura nak cerita.. sebab kalau hal computer dari sekecil pendrive ke sebesar cpu memang Sakura nak beli semua...


tambah satu lagi 
nak beli banyak2 cctv(offline) punye .. letak kat bilik kat luar rumah...bukan ape... sekarang ni jiran tetangga tak boleh nak harap langsung.. 


Ape lagi? toksah tanye la...kalau g pc fair mmang Sakura nak beli semua!!!!!!!! Nak taw pc fair mana boleh dapat good offer? tunggu Sakura post secara honest kat blog ni k! See u next TIme! bye2



No comments: