Since 2010

Since 2010

Saturday, June 4, 2011

Mintak Maafla yer Gambit Saifullah

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Ini entry u boleh caci maki punya...u punya dosa u punya pahala u punya kubur ok!

Tadi baru online, buka twitter...erk..! Apsal die marah2 nie.. hurm..okay2..rilek..jom search..

Dah tengah search tu baru tau.. Gambit Saifullah (My precious artist kene marah/maki hamun sebab ade penulis blog atau orang lain yang maybe buat die tak puas hati lepas tengok adegan sedikit panas dari MV Gambit)

Okay2.. COolL everybody!.. Sakura nie sebenarnya minat si Gambit ni.. Hensem ape.
So bila ade kes macam ni.. Sakura sedihla..
Sakura di dua belah pihak. Tak cakap pun salah , cakap pun salah. Jadi ...adoiii.mcam mana Sakura nak pikew?

Okay ade penyelesaiannya.. Sakura x taw mana silap artis ni sampai semua orang boleh jadi musuh die especially Blogger...kalau la gambit tak sebut blogger.. maybe tak ramai yang attack gambit..huhu

Sakura x la marah sangat, cume terasa sbb gambit kata gtu. Oh gambit jgn buat mcm nie..kalau ade orang kutuk terima sajelah..buat penjelasan itu lebih baik dari marah balik orng tu.. I still wanna see u in tv, cinema.. i dont want to miss understood.

Minta Maaf sangat2 la yer Gambit Saifullah
Saya ni blogger, saya pon fan awak jugak.
Sori la kalau awak tak de hati ngan blogger. tapi saya still sokong awak sebagai artis. Do your best. Best of Luck!..
:)..PEace!

No comments: