Since 2010

Since 2010

Tuesday, January 18, 2011

Fesyen Rambut Dari Korea ^0^!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


SECRET GARDEN akhirnya sudah sampai episod 20...THE END.....!
Success!
Spoiler: Romantik & Sedih...lol..

haha tengok la sendiri.. mmg terbaik la!

Okay, kembali kepada tajuk diatas...
Apakah?

Sakura tak ingin melayan perkara2 yang kecil ini. Tapi nampaknya terpaksa ketengahkan sebab sudah bermain - main di ruang legar minda Sakura ini. Rambut oh rambut, kamu pula jadi isu kali ini. Terukkah? Oh, rasanya tidak sama sekali. (hehe). Jangan tanya kenapa Sakura tidak ketengahkan mengenai fesyen PAKAIAN, sangat pelbagai(pening2)...biarla...itu hari lain..boleh? Sila baca yang seterusnya sebelum Sakura banyak mencarut.

Ade persamaan yang besar dengan kdrama yang latest.

SAMA? rambut Hyun Bin (Secret Garden), Changmin (Paradise Ranch), Rose (MyGirlfriends Is NineTailed Fox), Jang Geung Suk (Beautiful Girl)...dan banyak lagi.
Serupa dengan Tomok. oh...terjangkit sudah... Tomok asyik ikut trend rambut begini sahaja. Memang Sakura sudah sama terpikat. (Eh? Shh)


Sedap mata memandang, tp..kalau semua hero begini... susahlah nanti. Fahamkan bila ini menjadi trend. (bila fikir semula, Sakura tidak mau bayangkan..)

Fesyen rambut korea dan jepun. Kebanyakannya mungkin lahir dari anime dan manga/manwha.
Kalau tengok rambut Jang Geung Suk (Marry Me Mary), rambut nya panjang. Tapi buat kan hati ini tertawan. Mungkin kerana senyuman nya itu. Kekeke. Tapi bila lihat anak Malaysia (x kira bangsa) berfesyen dengan rambut begitu.... >.< ...
Sakit mata la.! Mungkin belum tiba masanya lagi..atau.. sila berfesyen ukur 'rambut' di badan sendiri.
Oh, kalau untuk persembahan mungkin Sakura x kisah. Tapi untuk ber'jamming'...>_> sila sopan...sebab ini Malaysia dan bukannya rumah kamu.

Okay, sampai sini. Kalau kamu rasa Sakura SalahSangka.. biarla...tapi yang penting..hehe
Sukahati Sakura lah ye...Fesyen rambut ini comel la.hehehe

p/s: off to blog walking, oh ya...kpd bakal bf Sakura, jangan buat fesyen rambut macam2, ntie i lari..

6 comments:

diana said...

belum ada boipren la ni ye??

Fatin Sakura said...

haha...ye la kot...ehehe

cikLah said...

ahah.. i like diz n3~
tau xpe, bile tgk citer2 k n j, mmg la suke tgk rambut2 cggitu. tp ble tgk anak2 msia wat gitu, huih, hahha, kureng sket kebolehterimaan nye. tp tomok, hmm, oke jugak, tp half je. y half lg langsung i xleh tgk, xsuke, huhu...

secret garden tgh layan baru ep9.. hik..

Fatin Sakura said...

ehehe... boleh tahankan tengok tomok dgn rambut die tu...ehehe...kalau tomok sakura sokongg!

SoL Bling-Bling said...

hehe..suka laki rambut cacak..
takpun rambut panjang lurus belah tengah..hehe

Fatin Sakura said...

hehe...sol.kamu nie...haha...saya paham mksud kamo