Since 2010

Since 2010

Thursday, January 6, 2011

[Memori] Zaman Rajin Ber'Design'

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sakura berasa lega sket sbb dah selesai urusan kat bank. Lagi tinggal urusan pejabat lg nak diselesaikan. Huhu. Ingat senang ke kalau dah hidup sebagai seorang 'dewasa'? payah gua kata..uhu

Cehh, tetiba pikir..kalau nantie dah berumah tangga camne ek? mesti sweet  .. lol...ehehe (buang pemikiran itu jauh) shuh shuh...

tetiba nak post balik title [Memori] koleksi grafik design ku.2.
tapi lain tajuk pon xpela,....hoho
semua ni diambil dlam album lama FS hehehe

Alkisah 1) Tujuannye ialah untuk bagi komen kat friendster sbb approve kite sbgai friend dier... Habis gaya dah posing kat depan kamera supaya nampak 'sweet' (uwek)... Senyum manehhh (kencing manis baru taw..)
hasilnye black/white (well , itu mmg warna fav Sakura) hehe

Alkisah 2) Borink2 teramat sangat menghasilkan wallpaper yang x seberapa kualiti nye ini. Hanya untuk simpanan peribadi iaitu sebagai laptop background. Kadang2 cam cantekk jgak letak kat dekstop..(angkat bakul sendiri punye) muahaha


Alkisah 3) Tahap malas yang tinggi untuk menghasilkan wallpaper yang berkualiti. Hasilnye... hanya 3 elemen penting sahaja dimasukkan (nama, tuan punye nama, background cilok dari internet) hasilnye...cam amatur glerr kan ..huhu.. so ...sekadar buat simpanan ajerla..

alkisah 4) Haha... gambar mantop..huh(bukan dari kamera yang x berkualiti taw, pinjam dri kak huda kitew ler) pastu edit biar nampak cam gini.. fuyyo...comel kan kan kan kan... ahaha... seperti biasa...kenangan yang sangat manis bila, reen, ra, zu, huda, nisah (kat mana lagi kalau bukan kat Langkawiiii) heee...miss them..

p/s: sila tunggu versi ketiga...huhu...byew

2 comments:

diana said...

akak tak pandai la buat2 gini..
nak buat wallpaper ke pa..
memang tak reti la..

Fatin Sakura said...

haha...xpe2 nnie sakura ajar..hehe