Since 2010

Since 2010

Wednesday, January 12, 2011

[Memori] Kau Buatku Tersenyum~

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Jiwang jer title kan..hehe

tapi betul2 ade kaitan ngan gambar yang Sakura nak ceritakan nie.


Inilah akak (tua dua tahun jer pon) yang Sakura kenali masa dekat USMKK..
rindu bangat sama kak shiken (speech) ,izyan & maimanah (medical radiation)
walaupun Sakura ade post bende nie kat FS dulu, tapi Sakura tetap nak abadikan ucapan ni dekat blog. Yerla, kenangan manis la katakan...^_^
So, ade 3 gambar profile FS yang Sakura nak ketengahkan. Semuanye diedit menggunakan Adobe Photoshop CS3. CS5 punyer blom sentuh lagi..sbb x berapa ade feel..hohoho



cantik kan kan kan...sweet sangat gambar nie..ingat kenangan lama.. ^_^...Miss You All...

p/s: banyak jgak gambar 'macam2' kat fb nie..huhu...nak g korek lagi..