Since 2010

Since 2010

Saturday, July 24, 2010

Aizdean?


Sapa Aizdean? Penyanyi Jepun tuu.. Hehe muke ala2 Mizushima Hiro, tp kalah la ngan Mizushima Hiro..hehe

Sebenarnya Sakura tak nak campurkan hal entertainment dalam blog personal Sakura nie, sebab Sakura nak letak dekat blog satu lagi, tapi takpelah sebab ade bende yang Sakura tak boleh nak kongsi dekat blog satu lagi tu.

Walaupun Sakura bukan peminat senior Aizdean, baru jer jadi peminat die minggu lepas.
Janganlah kamu ketawakan Sakura plak, Sakura nie memang minat Jepun dari kecil lg taw.
So, memang Sakura mengharapkan seorang rakyat Malaysia dapat berjaya di dunia Jepun, at least walaupun impian Sakura untuk berkhidmat di Jepun tak tercapai, ade juga orang yang boleh mencapai impian Sakura..

Thank you Aizdean. Sakura dah dengar beberapa lagu yang ada dalam internet. Best, boleh tahan. So, Sakura akui Aizdean memang berbakat. Walaupun bakat Aizdean tak nampak pada mata syarikat rakaman Malaysia >_>... , tapi Aizdean dapat cipta nama kat antarabangsa. Itu yang penting... wawawawa... Sakura dah jadi peminat Aizdean , ngeee ^_^.

Good luck Aizdean. Anda pemangkin semangat untuk orang yang masih 'takut nak melepasi sempadan'
cakap pasal tu, urm... selagi Aizdean tidak melampaui batas, saya sokong Aizdean. So, buat bende yang bermoral yer :P
So nantie Sakura tak sibuk, Sakura akan postkan satu post special untuk promote Aizdean dkat laman web entertainment Sakura. Okay, thats all Sakura nak cerita buat masa ni.
Bye, wassalam.

No comments: