Since 2010

Since 2010

Wednesday, July 28, 2010

Ibu Alaf Baru IKLAN SEMATA-MATA

Assalamualaikum, topik nie adalah topik yang terhot pada bulan Julai.. Its about MohdKhairuddinsMum... sapa dia? okay, ibu kepada Mohd Khairuddin la. Beliau merupakan topik terhangat youtube dan fb kali ini. Why? okay, Sakura pada mulanya dapat berita dari reader Sakura di salah satu blog Sakura yang lain. So, the main topic is about her. Tak sangka kali ni Sakura telah post satu perihal mengenai ibu kepada Mohd Khairuddin.
Kali ni Sakura post sebab, Sakura fikir aunty nie hebat sebab siap masuk ruang iklan FB lagi.
So, buktinya?

Mesej yang disampaikan kepada anak lelaki aunty nie nie memang cute...!
Satu ayat tu ialah "i love this webcam", hihi..
Okay aunty ni dah post her 2nd vid... still this video is for her son.
Sakura fikir jugak why her son tak reply..hurmmm? anyway good luck MohdKhairuddinsMum hehe.
Sapa nak tengok vid beliau bolehla ke alamat di bawah:
http://www.youtube.com/user/MohdKhairuddinsMum

Sakura tak sangka, its just a simple video, but.. that simple video make aunty nie soo popular..!
Sakura harap aunty nie boleh mengacara rancangan sendiri, such as "Mohd Khairuddin - Its your Mum"...wow...rancangan berbentuk nasihat.. Sakura dapat bayangkannya...^_^
Okay thats all.
Owh.. sorry bahasa rojak kali nie...
Sekian, wassalam.

No comments: