Since 2010

Since 2010

Tuesday, July 6, 2010

Julai- >_>




salam semua,
sakura tak perasan lama jgak sakura x aktif , hehe, busy bercutie la katakan
anyway, byk mende sakura nak kongsikan
antaranya ialah konvokesyen sakura pada 5 hrbln 8 2010
tp sakura kena g awal maybe 1 haribulan 8 tu da ade kat kampus induk
sbb nak cari hostel untuk sakura n family.. so sakura kenalah g awal ngan kawan sakura sorang nie
ok, tak nak cerita lebih takut takder mende nak gtaw lak.
next, sakura nie skrg kuat main dari buat bende bfaedah.. tabiat yang buruk nie
sakura kena cepat2 buang, hehe
tau aper yang sakura duk sibuk sgt?
sakura main farmville, mafiawars, frontierville, theninja-rpg.. sume nie game best2 dan melekakan
ish2 sakura nie mmg tak patut
ok lah, spnjang cutie nie smpat jgak lah bawak adek sakura g jln2 kat tesco , sambil tu mkn kfc..
kalau g mana kfc tempat teratas dlm list gerai makan , tak taw knpa...mybe sbab simple kot..hehe..
ok2, sakura nie busy buat bisnes kat umah, jd tukang taip, tukang format komputer, tukang print, tukang gambar, dan mcm2 lg... untung ala kadar jer... sbb byk diskaun, mana taknye yg dtg sume teman2..hahaha.
ok , tu sje..
sekian

p/s: alamak result ljm lum kuar lg, sakura nervous lol..

No comments: