Since 2010

Since 2010

Tuesday, July 13, 2010

[Memori] Koleksi grafik design ku 1

tak byk sgt nak cite hal grafik nie... ini berkaitan ngan memori...yerla sebelum lupa baik ingat balik
urm...
ok, first knapa nak bincang topik nie ialah sebab Sakura buka fs @ friendster... yg dulunya lebih famous dari facebook (alahai sbb fb masa tu baru jer lagi..)
jom tengok koleksi Sakura:

masa nie sakura tgh berjinak dgn Ulead Photo Express , time tu adobe photoshop x guna sgt sbb rase cam complicate...
seingat Sakura, gambar nie diambil menggunakan kamera video jenama 'i' masa tu.
kualiti dia baik sangat cuma masalah flash sahaja... tetapi Sakura bg 6/10 kat kamera tu.
Mase tu Sakura dalam lingkungan umur 17 hingga 19 tahun, alah...mase time slim2 dlu la..haha
suke lama gambar nie mase tu Sakura tgah ecited dpat praktikum, masuk kuliah, masuk makmal...hehe
okay next,


gambar nie diambil di langkawi, saper mereka nie? ok mereka ialah zu, huda, reen, zura, nisah... bukan satu course dgn Sakura. thanks to trip to langkawi masa tu, kami makin rapat dan kenal - mengenali. well Sakura dan nak grad, jd diorang nie tahun depan baru grad. Okay Good luck to you all ! Miss you! ^_^

okay next,

tknik black n white..gambar nie paling simple sbb nak buat side bar banner jer...hehehehe... nie pon gambar mase kat langkawi jugak, lepas naik kat atas bukit yang tinggi tu.. Sakura bermesra ngan arnab puteh tu...hehe...takut glew.. anyway masa nie Sakura gile2 nak bwat macm2 wallpaper ..hehe

okay next,



mase Sakura post gambar nie kat fs dulu, ramai x percaya nie Sakura yang bwat.. aha...knape x pecaya, yerlah Sakura sedari diri nie x shebat orng yang pro... masa tu kalau Sakura ingat lagi, Sakura tengah boring dan sambil boring tu Sakura pon hentam sajalah, hentam2 pon rujuk buku pendidikan seni taw... last2 nampak hasil nyer cam cantek jugak, oh ya Sakura guna software Adobe Ilusstrator time tu, tu yang best tu... hehe

okay sampai sini saja nak post. kita sambung lain kali, bye2


p/s: gementar , nervous pasal result ljm yang akan keluar dan hal konvo yang menyakitkan kepala...

No comments: