Since 2010

Since 2010

Monday, August 30, 2010

Candid Camera Contest

Assalamualaikum

Hai kawan2 ,...haha..(ayat kanak2 ribena)...

nie cite pasal title of the entry kali ini ia bertajuk Candid Camera Contest

Macam mane tetiba ada tajuk nie? haa , tanye la blogger g-mie nie (http://pesona-akasia.blogspot.com)
Setelah ditag dan dicop sebagai antara 5 ahli yang perlu ditag untuk contest ini, maka Sakura pon yang mana (bab2 contest nie tak reti nak main) haha teringin nak join jgak akhirnya sebab ia berkait dengan photoshoot.. cume yang berbeza nya candid...alahai...malu neh... setelah beberapa jam mengobek/merobek/ataw ape2 je la.. akhir jumpa la jgak gambar yang diambil oleh kamera phone nokia express music 5220 (ceh, ayat penoh tuu) ,

okayla, nak cte empunya asal yang menganjurkan contest ni ialah blogger Aimaduddin..dan yang penting saya sudah singgah itu punya post entry yang bertarikh ...(arghh tak payah nak tunjok) ambik link nie tgok sndiri http://aimauyun.blogspot.com/2010/08/candid-camera-contest.html , so...dulu punye la tak berminat ...sebab ape ek? ohh ya..sebab time tu malasssss..haha...biasela mcm tak kenal Sakura camne..

so gambar yang Sakura nak tunjok adalah
haha, kekusyukkan makan mie sup + ais sejuk, yum2.. gambar nie mula diambil oleh junior Sakura.. seingat Sakura la gambar dicandid kan pada bulan Julai 2010.....berani dia erk(malu, malu ...ceh, malu la sangat)..
memang sedap makan mee kat kedai nie , nama kedai D'Village...haa tu die.. pemandangan dier 'cantek' kat situ...kalau x cuci mata tengok senior yang berkenan di hati, tngok orang lain duk ber'manje', kalau nasib baek, dpat la tngok muke lecturer makan ramai2 ....hahaha
sori pada yang berpuasa , Sakura pon puase jgak nie (lapar la plak)..tapi ni je la koleksi candid yang Sakura ada buat masa ni...mana taknye.. laptop lama duk kedai lgi...lupe nak bwat backup..huhu

so itu saje la entry untok contest ini..sekian

tangan tengah menggatal menaip nama blogger ini untuk di tagkan (harap mereka terima seadanya ..ahaks):
- hatim
- fara
- huda
- haida
- jojo

p/s: haha join belakee...pakat join belake...letok belake gambar candid ho ade , jange gambar Sakura sudohle..

5 comments:

g-mie said...

fuiyooo! skali dia ngap..
yeah! hehe~
goodluck! k~

Fatin Sakura said...

ok2..hahaha klparan bergnda

zalizalu said...

haha molek benar laa amik gambar makan tu.. :P

Fatin Sakura said...

haha malu ler..haha

Aimaduddin said...

* Keputusan Top 5 Akan Dikeluarkan Pada 1 OKT 2010.. 3 Pemenang Dipilih Berdasarkan Undian Anda (50%)Dan Juri Khas (50%)..

* Undian Dibuka Mulai 1 OKT 2010 Hingga 8 OKT 2010..

* Jgn Lupe Menunaikan Tanggungjawab Anda...