Since 2010

Since 2010

Sunday, August 1, 2010

Kebenaran di sebalik apa yang kita makan: McD

Sakura tak tahu nak post pasal apa, so tajuk kali ni ialah pasal McD ataupun lebih dikenali sebagai McDonalds, Sakura tiada niat untuk menjatuhkan 'maruah' syarikat makanan segera ni, tapi ini merupakan gelombang terbaru di internet (selain gelombang kedua H1N1) , so mende nie dah kecoh kat ruangan fb.

Sakura dah buke laman web themcdstruth.com , tp Sakura x tengok pon vid tu, sbb nntie ia akan mncemarkan FB kita untuk mengforwardkan mende itu....
ok, so Sakura search kat internet dan terbaca dan tertonton video dan blog mengenai hal yang sama.

Okay video nya ade di bawah nie,


So, hilang selera dah? Kalau belum, sila tonton lagi sambil makan McD. ^_^

p/s: kalau kte try kat kfc ape kan jadi yer?? hurm...0_o (geli!!!)

No comments: