Since 2010

Since 2010

Monday, August 23, 2010

Salam Ramadhan Salam Aidilfitri

Salam ala'ikum
Sakura sajer nak post video nie ha , kak fara fauzana kitew tu ha, die g post kat fb pasal lagu baru die nie..
Sakura dengar la, and Sakura rase 'i like' , so Sakura post kat blog nie manew taw kan ade yang xde mase nak layan fb dtg la menjenguk blog Sakura nie...^_^

Tajuk diew 'Bunga api di hati' .
bila dengar tajuk die, Sakura teringin nak main bunge api mcm zmn kanak2 dulu, tp sekarang da besar , segann.. :P

Lagu raya terbaru dari SHILA AMZAH, STACY, FARA FAUZANA & ALEYA. Dari album Hangatnye Raya HOT.FM.



p/s: x sabar rasenyew nak beraye...hehe

No comments: