Since 2010

Since 2010

Wednesday, May 18, 2011

HATI2 dengan hidden camera! Ngeh3..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Pernahkah anda rasa diintip? Pernahkah anda rasa tak selamat? Pernahkah anda rasa tak selesa terutamanya di dalam tandas? di dalam bilik persalinan? di bilik hotel? di mana2 sahaja?

Kalau anda pernah terlintas di benak fikiran anda, Sakura ingin bercerita mengenainya. Adakah ia benar wujud atau hanya di tv sahaja.

Tapi, ini bukan entry mengenai Bluetooth cctv di tandas yang pernah diwar2kan oleh rakan2 blogger kita yang lain.

Tahukah anda ada kedai yang menjual hidden camera?
http://www.home-spy-shop.com
wah3..cepat2 beli :)

Ada pelbagai jenis bentuk spy Cam yang Sakura nak tunjuk kat kawan2 semua yang mana sangat SENANG dan MURAH diperolehi. Tak caya? cayalah...

tali pinggang berkamera. nampak ada lubang kecik kat depan tu? itu ada lens tu.

Berhati2 dkat charger yang terpasang kat mana2 tu.. Berkemungkinan ade yang tengah mengintai.

nie masih baru kat pasaran lagi ni, versi keychain/remote kereta..what de???

berhati - hati dengan mamat2 yang pakai topi...

chewing gum pon x bleh nak pecaya dahhh

yang ni paling famous ni....ramai beli..yg ni mahal sket sbb laku


lighter modern, siap ade usb...yang penting bukan real lighter

mcm x pcaya je...siap water proof lagi

ade macam2 bentuk lagi... semua murah dan senang didapati...
menakutkan bukan..cuba bayangkan anda berada di dunia yang penuh dengan hidden camera? alamatnya tak tdo la yer..

yang penting Allah maha melihat. setiap apa yang anda buat di depan di belakang atau di mana2 sahaja takkan tersebunyi dari yang Maha Esa. Jadi fikir - fikirkan la.

sekian :)

No comments: