Since 2010

Since 2010

Friday, February 25, 2011

Berita gempaRR! Terbaru dan Lama!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera



Okay, Sakura dah buat perubahan sket kat blog Sakura kali ini. Sebarang banner yang diletakkan dalam blog Sakura akan Sakura edit dan simpan di blog Sakura sendiri bagi mengelakkan loading yang berat dan masalah nak capai blog sakura disebabkan oleh virus yang langsung sebenarnya tak ada kena mengena dengan Sakura.

Apa yang menggemparkan bagi Sakura ialah! Shoutbox sudah kembali ke tempat asalnya ! dan Auto Link widget akan dialihkan ke dalam page sehingga Sakura rajin mengedit nya lain kali.

So, welcome to my blog!!!

2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh..cantik rumah baru sakura ni.hehe..

Fatin Sakura said...

bukan rumah baru alief....perabot baru..haha