Since 2010

Since 2010

Monday, February 14, 2011

Indah nya pagi, macam kat Korea!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sakura masih lagi dalam proses BW di sekitar blog ahli - ahli kelab usmkk blogger dan juga BW pada link widget list. Lepas ni berakhir baru sakura beralih pada shoutbox mcm biase (perlu ke bagi taw sume nie?) agak2 r..Sakura terus terang pon tak boleh ke?

Anyway, tajuk cam gempak jer kan. Khamis & Jumaat baru2 ni, Sakura kerja malam. So, confirmla balik pagi ...(siyes ngantuk mase drive, agak2 kena saman ke kene 'aman' ) hissh..itulah bila orang bagi tidur siang x mau tdo siang, kan da ngantuk. Okay2..Sakura janji tak akan drive kalau rase mengantuk.

Shift mlm yang terbaru nie memang buat Sakura lebih rilek berbanding shift malam yang sebelum ni.
Nak tau kenapa? Sebab pesakit stabil, jauh lebih stabil dari sebelum ni. Alhamdulillah.

Okay, Sakura nak share gambar ni untuk kawan2 sume.
Mase ni sangatla sejuk, sejuk yang amat. 
Jalan raya tak nampak sangat.
Sakura terpaksa pakai baju sejuk taw.
Drive tak ler laju bebenow..maintain je.
Siap pasang lampu, takut kerete belah nun tak nampak kereta Sakura.
Matahari merah2 oren je. Cantik.. 
Jalan raya tak ramai orang guna, maklumlah hari Sabtu..
Lupa, Sakura bukak je tingkap kereta..hehe..jimat sikit, x payah guna aircond.
Pastu? apa lagi..pasang lagu korea..hehehehe...volume? high..hehehe
So? Macam kat korea kan.. pemandangan macam ni susah nak dapat taw.hehe.. Subhanallah!