Since 2010

Since 2010

Saturday, February 26, 2011

I Am Number Four! Sapa kata No1 jer hebat??

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Dalam hidup Sakura, Sakura jarang dapat no 4, lagi senang dapat no 4 kalau ade penyertaan 4 orang peserta sahaja. hurm.. (ehe) Teringat zaman sekolah. Tapi yang bagusnya yang no.4 boleh jadi yang ke pertama. Kenapa?
Sebab yang pertama akan bangga diri so next time die jadi last...
Sebab yang kedua akan rilek2 jer berusaha sebab die tahu yang pertama akan jadi hakmilik die..
Sebab yang ketiga patah semangat
Sebab tu lah yang keempat senang nak pintas tiga orang yang top , sebab die tahu top 3 bukan selama - lamanya top 3..ehehehe... btol tak? btol btol btol (curi ayat upin ipin)

Mari sini, Sakura nak bagi tau yang Sakura suke sangat science fiction. Kalau lah Sakura ni x keje (ecece ko nak jadi suri rumah ke?), memang Sakura mencuci mata dengan menonton dan membaca cerita ala - ala millenium gtu.

Sakura suke tengok gadget canggih, effect canggeh...mecha, hero gantang...urmm..dan lain - lain lagi.

So, kepada orang yang selalu dapat no 4 tu silalah beri perhatian ok!...
Tengoklah 'I AM NUMBER FOUR' !

ohh..sila lah buat game satu pasal cerita nie...hehe..tiba2 teringat BEN 10 plak..hahah.. Layanzz!


p/s: Sakura perasan tahun nie banyak sangat versi alien2 nie..hurm...tahun lepas pasal the end of the world..banyak nye agenda tersembunyi...hurm...


2 comments:

INFINITY said...

Fatin, nak cerita ni!!!

Fatin Sakura said...

tunggu i download habis dulu!