Since 2010

Since 2010

Friday, February 11, 2011

Tahniah Usmkk Blogger! Event: Havoc The Blog!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

 sekali lagi Sakura nak ucapkan Tahniah!...^_^
sebab sekarang dah capai 50 orang ahli da
walaupun kelab ini lahir di facebook, tapi ia tetap menjadi salah satu kepentingan buat ahli bloggers di usmkk
termasuk jgaklah ex student usmkk!
^_^
jemput join event untuk celebrate

EVENT BW: "HAVOC THE BLOG"
Syarat: 
tajuk boleh pelbagai tapi kena ada tiga perkataan ini HAVOC, THE, BLOG
letak usmkk blogger punye official logo!
semua blog perlu di BW dalam kelab usmkk blogger
tak perlu buat banyak en3, satu en3 da cukup
boleh update en3 tu sampai date line...
terbuka kepada ahli kelab
bagi sikit testimoni/review pasal blog mereka
atlest ada cerita pasal 5 orang ahli kelab  
kalau nak bwat semua pon xpe..hehe
yang penting : do it with your own creativity
dateline: 28 Feb 2011


Okay, ini event sebagai seorang blogger, Sakura akan blogwalking sume blog ahli kelab usmkk! yeah!
 peminat amy mastura tapi ambik gambar ngan raja farah :P
bdak nie suke jenjalan...jenjalan jer keje...hehehe
orang yang lupa diri bile berhadapan ngan en hensem dari korea..hehehe yeah geng KDrama tue..hehe


die nie suke cite pasal  forensik 'nightmare' ..huhu..best jgak baca
Minat bebenow cerita pasal cermin mata. 

miss fesyen..eh..hehehe..i like  

shawls maniac!!!

Sakura suke baca notes medikal.. bagus2..

9. Huda - http://diarisenja.blogspot.com
awak tau ape yang sakura suke pasal die? best writer on da world!

10. Alief - http://aliefcmoi.blogspot.com
Sakura tag die sbagai bdak nakal..ehehe.. blogger baru pon mantap taw...

11. Pjaz - http://buahpauhmangostan.blogspot.com
Suke baca post diew..anyway..dia junior Sakura.^_^

12. Ira - http://irasyafira.blogspot.com
die pandai buat design.. jauh lg pandai dari Sakura kot..hehe i like

13. Hazwan - http://cyberzwan.blogspot.com
sporting bdak nie..ehehe

14. Hakim - http://hakimchanz.blogspot.com
bdak taekwondo yg minat anime!

15. Joanna - http://akuejoe.blogspot.com
i like her song, voice n music..of course i like her guitar..hehe

16. Imran - http://lifeisunpredictable91.blogspot.com
hah..ni sorang lagi junior Sakura.. nak jer Sakura buli2 dio ni..x taw eh kenapa :P..muahaha

hah ni lagi sorang ni...rakan sekuliah Sakura nie.. ajk multimedia terbaik!

suke tengok beliau cerita pasal diet, makanan - makanan..yum2

 19. Aswani - anaswani.blogspot.com
bdak nie suke blogging in English, tapi besh baca blog die..so nice..banyak gambar..^_^
rindu kat tuan empunya blog nie , lama x jumpa.. blog die simple je.. tapi banyak isi hehe


19 comments:

FurBall said...

cermin mata i comey jgn lah jeles..ahahahaha..baru nak hilang plak cermin mata tym g lata belatan semalam

FurBall said...

lupa plak..aku kurang faham~huhu..

Fatin Sakura said...

x jeles...Sakura pon ade cermin mate...hehehe

najwa's said...

usmkk? kubang kerian kah?

FurBall said...

woit..kurang faham r pasal havoc the blog tuh~

Fatin Sakura said...

NAJWA: usm kubang kerian ...yup!
MUS: havoc the blog tu ialah event yang mana kena buat en3 kalau nak join BW ke setiap ahli kelab usmkk....kalau x faham sila tanya lagi k

lunarwolf said...

..tomei gilak!!!..tq tin..nak buat gak r..tapi xreti~..

chanz said...

@mus - maksud dia, hg p blogwalking mana2 blog ahli kelab ni..pahtu hg citer la pasal blog depa...betul tak cik sakura? :)

Fatin Sakura said...

btoi2.. ehehe.. event ni tak wajib.. ^_^

lea said...

ekceli xdelah suka citer pasal forensik sgt
but love to story everything bout myself :)

Fatin Sakura said...

lea: tapi i lov la bace story u..^_^

Fatin Sakura said...

haida..ko nak taw ke..? nntie aku buat en3 pasal niew k!

FurBall said...

tanx hakim...ceit..fatin cte memeningkan kepala..kan sng xplain mcm hakim..ahahaha

Fatin Sakura said...

haha...cowi2..kepala nie senget sbb banyk mende nak cerita , sume bende duk dlm kepla...ehehe

Mat Ganu said...

okei, tak bape fhm...hehehe.

INFINITY said...

Wuuu. Terharu. :')
Nanti free I join.

Memang pemalas. EVen nak update all the USMsians masuk dalam widgest pon susah.

Nanti I add. Pasti. Ampun Fatin and all other bloggers. -.-"

Fatin Athirah said...

miss fashion??ahahaha...
btw, thanks alot

SoL Bling-Bling said...

tak la lupe diri sgt..haha cuma pantang tgok laki mata sepet..haha :P

Fatin Sakura said...

kan sol mengaku tu..haha.. :p