Since 2010

Since 2010

Thursday, February 24, 2011

The World God Only Know!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

HAh, itu tajuk manga yang Sakura suka sangat baca online...tapi pasal 'god' tu.. title tu memang buat Sakura xde mood nak baca...koya sangat tajuk nyew..!

HAhaa..ape2 pon.. Sakura nak gtaw yang Sakura suka sangat dengan



kameSama...!

Okay, manga nie sesuai untuk orang yang umur 18 tahun keatas..sebab ade isu2 kenakalan yang memang agak mature untuk difahami!

Sakura x layan sangat 'kenakalan' yang berlaku dalam manga nie. biasalah cerita gundam pon nakal jgak kan.. gitu2 la ceritanya

apa yang Sakura nak havoc sesangat sebab cerita nie besst! Pandai die tackle pempoan...hoah..
jangan harap kamu nak jadi playboy cam dier...hanya dier jer yang layak jadi playboy ok!
hahahaha

Kali pertama Sakura suke cerita senget2 camnie...dah, x usahle layan bdak Sakura ni.. nanti melarat jer

sangat romantis die mengorat awek2 dalam manga nie...haha... i like his P2P

p/s: anyway cerita ni dah masuk anime...tapi dia akan tapis buat bdak bawah umur nantie..

2 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

dah lama xlayan komik and anime..rindu la plak

Fatin Sakura said...

ingatkan sol minat kpop jer.. hehe